Femke Beuling en Tamek Accountants & Belastingadviseurs

Admin/ januari 21, 2019/ Uncategorized

Persbericht

Tamek Accountants en Belastingadviseurs trotse privésponsor schaatstalent Femke Beuling

De recente prestaties van het 19-jarige schaatstalent Femke Beuling hebben er toe geleid dat Tamek Accountants en Belastingadviseurs heeft besloten Femke te ondersteunen. Femke, nu nog junior, plaatste zich in het begin van dit schaatsseizoen voor de Worldcupwedstrijden in Japan en Polen en het NK afstanden, alle voor senioren. Een topprestatie in haar, voor de buitenwereld nog korte, schaatscarrière.

Femke mocht als gevolg hiervan op zoek naar een privésponsor en heeft deze in Tamek Accountants en Belastingadviseurs gevonden. Tamek Accountants en Belastingadviseurs is al vele jaren uitgebreid actief in de sportsponsoring, maar sponsoring in de schaatssport was tot nu toe een onontgonnen terrein.

‘Opleiden, presteren, individueel en in teamverband kunnen opereren, pieken op het juiste moment, het verwerken van ups en downs, het heeft allemaal affiniteit met het bedrijfsleven, zeker ook met de zakelijke dienstverlening waarin wij actief zijn’ aldus algemeen directeur John Mondria van Tamek. ‘Bovendien is schaatsen gezond voor lijf en geest en is het, of het nou in competitie of recreatief is, een activiteit die velen na aan het hart ligt, zeker wanneer natuurijs zich aandient. Met onze steun aan Femke hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van haar schaatsloopbaan en wie weet waar die haar brengt…’.

Voor degenen die Femke de komende periode willen volgen: zij zal haar activiteiten via een blog op de website  www.tamek.nl beschrijven.

Tamek Accountants en Belastingadviseurs wenst Femke Beuling enorm veel succes, heel veel plezier en geweldige uitslagen toe.

Share this Post